Sítábor

siiHavas sportok és kínzó izomláz? Brrr. Elég, ha a hőmérséklettől ráz ki a hideg. Idén kíméld meg magad a kellemetlen húzódásoktól és készülj fel idejében a síszezonra. Kicsi, de mindennel felszerelt konditermünk és szakképzett edzőink várnak a csarnokban. De ha útmutatásainkat követedakár otthon is elboldogulsz a feladatokkal! Hívj bátran!

Hódít a snowboard őrület. Széles tömegekben felzárkózott a síelés mellé. Könnyed stílusának megfelelően saját technikát igényel. Népszerűségének titka, hogy a síeléshez képestsokkal hamarabb nyújt sikerélményt, és hatalmas szabadságérzést ad lefelé a lejtőn! Tarts velünk a havas pályákra snowboardon is!

Specialitásunk:

– Kreischberg, Stuleck, Lackenhof, Grebenzen körül található pályák, amelyek közel vannak Budapesthez így az utazás pár órát vesz igénybe nem egy egész napot, amellyel pénzt és időt spórolhatsz

– Egyéni utazás (rugalmas indulási időpont, legalacsonyabb ár, nem kell alkalmazkodnod egy busznyi emberhez)

– Pályaszállás, kisgyerekes családok álma

– Oktatás, hogy élvezd is a síelést!

Kiscsoportos oktatás, ahol a család minden tagja megtalálja a neki megfelelő szintű csoportot (kezdők, anyuka csoport,lendületes fiatalok, kimagasló színvonalú, „villám” board oktatás, „hütte csoport” lelkes újra kezdők). A család minden tagja külön, a neki megfelelő szinten tanul, de még is együtt a család. Igazi aktív pihenés, feltöltődés!

– Éjszakai síelés

– Esténkét lehetőség van a társasági együttlétre

Részletes információ: www.atoll4.com