Szöllősi Emese: +36-20-545-6585 Horváth Ernő +36-20-938-5226

KLÉBI SPORTMÁSZÁS

 A tavaszi szünet ideje alatt a Klébi zárva lesz.

(03.28-04.07.)

 Nyitvatartás

Gyerek edzések:

kedd, csütörtök, péntek: 16 : 00 – 17 : 00, 17 : 00 – 18 : 00

Szabad mászás:

kedd, csütörtök, vasárnap: 17 : 00 – 19 : 00

 Árak

Gyerek edzések:

Heti 1 alkalom: 14.000 Ft/hó
Heti 2 alkalom: 26.000 Ft/hó

Szabad mászás:

1 alkalom : 4000 Ft
10 alkalmas bérlet (korlátlan ideig felhasználható): 37.000 Ft

A belépő tartalmazza az alap fokú oktatást, beülőt, karabínert, biztosító eszközt! Mászó cipő és elől mászó kötél 500 Ft / alkalom

 megközelítés

Mammut SMART

Új, korszerű biztosító eszköz

Akik várnak a teremben

SZÖLLŐSI EMESE

teremvezető

szollosimese@gmail.com +36-20-545-6585

Szeretem végig követni, segíteni a kisgyerekeket vagy a bátortalan felnőtteket, akik remegő kézzel nyúlnak az első fogásokhoz, majd büszkén másszák meg a számukra nagy kihívást jelentő nehéz utakat vagy akár a plafont is! A legjobb, amikor a családokat együtt látom mászni.

HORVÁTH ERNŐ

teremvezető

klebisport@gmail.com +36-20-938-5226

Több, mint 20 éve vagyok falmászó edző. Hobbim a munkám, munkám a hobbim. Kedvenc mászóhelyeim: a Dél Francia partvidék eldugott sziklái, Paklenica, Trento, Kisgeri

Azért szeretek a Klébibe járni mert családias a hangulat és jó a társaság. És hát a Klébinek köszönhetem az új hobbimat 🙂

Márai Bea

Itt mindig vidám hangulat. Segítőkész, barátságos emberek, klassz társaság,családias légkör, mászó kisgyerekek és idősebbek, hosszú plafonok várnak. Nagy a tér, ahol sok ember elfér és a legkedvesebb teremüzemeltető család az országban. A Klébi az egyetlen olyan hely, ahova egyedül is el merek menni falat mászni, mert tudom, hogy mindig lesz mászópajti.

Locher Petra

Azért szeretek a Klébibe járni, mert ott mindig találok fogást a falon… és Atoll 43

Zarka Béla

Nagyon sok mindent kipróbáltam: futni nem bírtam, az úszás unalmas, az edzőtermi gépek közt nem ismerem ki magam, nem sorolom tovább.A mászás viszont hatalmas élmény! Könnyen elsajátítható, természetes mozgás és még erősíteni se kellett eljárnom, hogy fejlődjek, még is egy szűk év alatt kiváló kondícióba kerültem! Ennek következtében az izmaim egyre feszesebbek, szálkásabbak!

Endrődi Balázs

Két gyermekem született, sehogyan sem tudtam visszanyerni a szülés előtti alakom. Mászni a gyerekek miatt jöttünk, mert nagyon élvezik az akadálypályát és a „levegőben lógást”. Aztán én is elkezdtem edzésre járni. 12 kg-ot fogytam. Soha ilyen fittnek és egészségesnek nem éreztem magam!

Kovács Klári

Sokat vezetek, ülök az autóban, ezért gyakran fáj a hátam, de ha már egy pár alkalommal mászok elmúlik a merevség és a fájdalom. Sőt erősödik a hasizmom és a mély hátizmom, amelyek tartják a gerincet!

Breier Péter

Kérdezz!