június 7, 2016

A MÁSZÓTEREM

Mászóterem – Klébi csarnok

mászóterem

Hidegkúton, gyönyörű zöldövezetben, a budai hegyek között található a mászóterem, a Klébi csarnok. A terem nemzetközi kézilabda pálya nagyságú. Lélegzetelállító méretei teszik egyedülállóvá, amelyek által  országos versenyeket, céges rendezvényeket, születésnapokat rendezhetünk.

Méretei lenyűgözőek:

A mászóterem 500m2 falfelülettel rendelkezik.
A belmagasság 7.70-9m között van.
Pozitív (befelé dőlő), függőleges és áthajló (kifelé dőlő) falakat találtok itt.
Több  plafon  mászási  lehetőség is van.
A leghosszabb út 18m.
45 db top rope (felső biztosítású ) út van és számos előlmászási lehetőség.
A pályák nehézsége 4-tól 8+-ig terjed.

A köteles mászás és a boulderezés( kötél nélküli mászás) mellett, sokféle igényt kielégítő edzés végezhető. Hatalmas tér van a bemelegítés, levezetés, nyújtás és erősítő feladatok végzésére.

A kisgyerekkel érkező családok az outdoor kalandpálya beltéri változatán, kúszhatnak, mászhatnak, ugrálhatnak biztonságosan. A bungeejumping  és a lecsúszó pálya beltéri változata nagyon népszerű a gyerekek körében,segít a tériszony leküzdésében. A falakon külön utakat építettünk a gyerekek számára.  A mozgássérült, értelmi sérült  emberek   speciális  fogásokon mászhatnak.  Az újonnan érkezőknek egy alapoktatást biztosítunk, amelyet a belépő ára tartalmaz. Az oktatás alatt megismered a termet, megtanulod a felszerelések használatát és a biztosítási technikát, valamint az első mozdulatokat is el tudod sajátítani.